De leertip producten

Ervaar je moeilijkheden bij het leren of worstel je met het onthouden van je lesmateriaal? Hier vind je handige tips die het leerproces weer plezierig maken! Met deze suggesties ben je verzekerd van succes.

Onze Leertip-boekjes

Een boekje vol leertips voor leerlingen maar natuurlijk ook voor professionals die hun lesstof eens op een andere wijze willen aanbieden. Hoe meer leertips je tot jouw beschikking hebt, hoe beter en gemakkelijker je combinaties kunt maken en hoe flexibeler jij met je huiswerk aan de slag kunt. De tips uit dit boekje gaan je hierbij zeker helpen.

Leuk voor groep 8 leerlingen die de stap naar het VO gaan maken maar zeker ook om te gebruiken bij de mentorlessen in het VO of MBO! 

Of gewoon voor thuis, altijd alle tips bij de hand om direct te gebruiken.


Gepersonaliseerde Leertip-boekjes

Je kunt de boekjes door ons laten personaliseren! (zie voorbeelden van VMBO Het Westeraam en Lyceum Elst). Laat je boekjes drukken met je eigen logo en huisstijl. Al mogelijk vanaf een oplage van 100 stuks.

De boekjes zijn voorzien van een spiraalring en gedrukt op zeer stevig papier (350 grams), in full colour en bevat 44 pagina’s.


Zig-zag leertip folders

Ook in ons assortiment zijn de kekke Zig-zag folders met 8 van de beste leertips! Voordelig en direct leverbaar! In overleg zijn ze ook aan te passen met jouw logo en huisstijl.


Instellingen die onze leerboekjes gebruiken!