De leertip producten

Heb jij soms moeite met het leren van woordjes of met het onthouden van je lesstof? In de leertipboekjes vind je veel verschillende tips die het leren iets makkelijker kunnen maken. Volg ons ook via Facebook en Instagram (Eveleren en Leertips) voor de nieuwste tips!

“De beste leertips voor jou”

Een uniek concept met 40 leertips bij elkaar in een boekje met een ringband.
Voor iedereen die iets te leren heeft.
Hoe meer leertips je tot jouw beschikking hebt, hoe beter en gemakkelijker je combinaties kunt maken en hoe flexibeler jij met je huiswerk aan de slag kunt.
De tips uit dit boekje gaan je hierbij zeker helpen.

Leuk voor groep 8 leerlingen die de stap naar het voortgezet onderwijs gaan maken maar zeker ook om te gebruiken bij de mentorlessen in het VO of MBO! 

Of gewoon voor thuis, altijd alle tips bij de hand om direct te gebruiken.


Nieuw! De letterboekjes en de cijferboekjes

Ontdek onze gloednieuwe boekjes, ontworpen voor kinderen in groep 1, 2 en 3.
In “Alle letters voor jou” maken de kinderen spelenderwijs kennis met;
schrijfletters, hoofdletters, drukletters, stempelletters, blokletters, graffiti-letters, sierletters, braille-letters, gebarenletters, muzieknoten en dubbelklanken.
Voor iedere letter is er een eigen bladzijde en kunnen ze op zoek naar het @.
Aan de binnenzijde van het kaft kunnen de kinderen zelf hun naam en hun mooiste letters schrijven in de daarvoor bestemde vakjes. Er is voor iedere letter een visuele ondersteuning van een klankzuiver woord.
We hopen dat dit boekje zal bijdragen aan het leggen van verbanden tussen de verschillende uitvoeringen van een letter waardoor de leerling wordt uitgedaagd en het leesproces wordt bevorderd.

Ook bij deze boekjes is de mogelijkheid tot personalisatie met een eigen kaft met schoollogo of foto.

In “Alle cijfers voor jou” maken de kinderen spelenderwijs kennis met;
schrijfcijfers, drukcijfers, stempelcijfers, blokcijfers, graffiti-cijfers, siercijfers, braille-cijfers, gebarencijfers, Romeinse cijfers, turven, Montessori telmateriaal, geld, tijd en hoeveelheden.
Voor ieder cijfer is er een eigen bladzijde (van 0 tot en met 25) en kunnen ze op zoek naar het ∞ (een lemniscaat, het symbool voor oneindigheid). De kinderen zien op de overige bladzijden cijfers uit hun eigen belevingswereld met o.a.; onderweg, huisnummers, kledingmaat, temperatuur en leeftijd.
Aan de binnenzijde van het kaft kunnen de kinderen zelf hun naam en hun mooiste cijfers schrijven in de daarvoor bestemde vakjes.
We hopen dat dit boekje zal bijdragen aan het leggen van verbanden tussen de verschillende uitvoeringen van cijfers en hun waarde, waardoor de leerling nieuwsgierig wordt naar meer…

Bekijk hier een video van het Cijferboekje!


Gepersonaliseerde boekjes

Je kunt de boekjes door ons laten personaliseren!
(zie voorbeelden van VMBO Het Westeraam en Lyceum Elst).
Laat je boekjes drukken met je eigen logo en huisstijl op het kaft.
Al mogelijk vanaf een oplage van 100 stuks.

De boekjes zijn voorzien van een spiraalring en gedrukt op zeer stevig papier (350 grams), in full colour en bevat 44 pagina’s.


Zig-zag leertip folders (Zigzaggers)

Ook in ons assortiment zijn de Zig-zag folders met 8 leertips!
Voordelig en direct leverbaar!
In overleg zijn ze ook aan te passen met jouw logo.


wie werken er al met onze boekjes;